Basic Stock Photography Workshop!!!

Salam & Hi!, Lame nye tak hapdet website ni? Bersarang bagai! Apa khabar u alls? Harap2 semua sihat2. Ni i ada berita baek! Dah lama tak sampaikan berita baek camni! 3 November ni kitorang ada wat workshop stock photo! Yeszaaaa! ┬áMacammana nak ceburkan diri dalam stock photo ni? Ahaaaa ┬ájom join workshop ni kalau ada […]

Majlis Berinai & Sambut Menantu Roslan & Faizah | 17 Oct 2010 | Masjid Tanah,Melaka

Majlis ini adalah sambungan dari majlis akad nikah mereka di Kuala Lumpur baru2 ini.. Untuk kali ini majlis berlangsung di kampung halaman pengantin perempuan di Masjid Tanah,Melaka. Slot kali ini aku dibantu oleh rakan ku iaitu Gezzeg a.k.a. Raja Lanun. Kali ini majlis berinai pada malam 16 Oktober 2010 dan Majlis Bersanding pada keesokan harinya. […]

Wedding : Nurul & Aiza | 14 Februari 2010 | Kemaman,Terengganu

Bulan ini aku kembali sibuk dengan wedding.. Maklumlah dah start kembali musim orang kahwin. Untuk post kali ini, aku ke Kemaman,Terengganu untuk merakamkan detik2 indah hari bahagia pasangan Haziq & Nurul. Majlis akad nikah diadakan pada sabtu malam. Manakala majlis persandingan pula diadakan pada keesokan harinya. Kali ini aku masukkan gambar2 outdoor mereka sahaja di […]

Wedding : Razmee & Ija

Salam, Razmee & Ija, dinikahkan di Temerloh dan majlis resepsi dibuat di Dewan Belia & Sukan IM. Pagi-pagi lagi saya dah siap sedia, bersemangat pulak, sebab nak test camera baru shoot dalam dewan. Kol 11, gi hotel dulu, cover gambar mekap by Kak Mala,then dalam kol 12, saya tinggalkan pengantin utk bersiap dan saya menuju […]

Kuantan Wedding : Mai & Wan Di Taman Gelora

Salam, Ingat lagi Maiziera & Wan? Weekend baru2 ni, saya shoot outdoor mereka di Taman Gelora. Hajat nak bawa ke Sg Lembing, tetapi disebabkan oleh cuaca tak menentu, terpaksa tukar ke Taman Gelora. Pukul 1tgh, saya pergi ke Ira Beauty, waktu tu, Ira tengah make-up Mai. Mai, Wan datang dengan 2 orang anak buah mereka. […]

Si Kapal Tua

A photo manipulation from me. The shot taken at Tanjung Lumpur yesterday with Sibi.