Basic Stock Photography Workshop!!!

Salam & Hi!, Lame nye tak hapdet website ni? Bersarang bagai! Apa khabar u alls? Harap2 semua sihat2. Ni i ada berita baek! Dah lama tak sampaikan berita baek camni! 3 November ni kitorang ada wat workshop stock photo! Yeszaaaa! ┬áMacammana nak ceburkan diri dalam stock photo ni? Ahaaaa ┬ájom join workshop ni kalau ada […]

Majlis Berinai & Sambut Menantu Roslan & Faizah | 17 Oct 2010 | Masjid Tanah,Melaka

Majlis ini adalah sambungan dari majlis akad nikah mereka di Kuala Lumpur baru2 ini.. Untuk kali ini majlis berlangsung di kampung halaman pengantin perempuan di Masjid Tanah,Melaka. Slot kali ini aku dibantu oleh rakan ku iaitu Gezzeg a.k.a. Raja Lanun. Kali ini majlis berinai pada malam 16 Oktober 2010 dan Majlis Bersanding pada keesokan harinya. […]

Solemnization Roslan & Faizah | 10.10.10 | Felda Villa,Jalan Semarak,KL |

Tarikh 10.10.10 merupakan tarikh “HOT” bagi kebanyakan pasangan yang ingin mengadakan majlis. Tidak kiralah majlis bertunang ke kahwin ke atau apa sahaja. Pun begitu, tarikh ini juga menjadi pilihan bagi pasangan pengantin Roslan & Faizah. Majlis akad nikah berlangsung di Felda Villa,Jalan Semarak,Kuala Lumpur. Seawal 6.30 ptg aku yang dibantu rakan aku,Yus yang bertindak sebagai […]